FOM

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina:
https://www.fom.nl/contact/

Geprint op:
23 januari 2017
16:24:41

FOM --> NWO --> 2017: Contactgegevens blijven gelijk
De huidige FOM-organisatie vormt vanaf 2017 samen met andere NWO-onderdelen een nieuwe NWO-organisatie. In de loop van het jaar zal alle informatie op deze website aangepast worden, conform de nieuwe organisatiestructuur van NWO. Voor meer informatie verwijzen wij naar de informatiepagina over de NWO-transitie.
Let op! Ondanks de transitie naar het nieuwe NWO blijven de standplaats (Utrecht), de adresgegevens, contactgegevens, telefoonnummers en contactpersonen na 1 januari 2017 gelijk. De e-mailadressen veranderen (voorletter.achternaamzonderpuntjes@nwo.nl, bijvoorbeeld: Bert de Boer wordt b.deboer@nwo.nl), maar de oude FOM-adressen blijven in de lucht.

##

Medewerkers NWO Utrecht
U vindt hier een overzicht van de afdelingen en medewerkers van NWO Utrecht.

Adres NWO Utrecht
NWO Utrecht
Postadres: Postbus 3021, 3502 GA  Utrecht
Bezoekadres: Van Vollenhovenlaan 659, 3527 JP  Utrecht
Telefoon: (030) 600 12 11
Fax: (030) 601 44 06

Website: www.fom.nl
E-mail: info@fom.nl
Twitter: NWOphysics --> http://twitter.com/FOMphysics
Facebook: Facebook
YouTube: FOM YouTube
LinkedIn: LinkedIn
K.v.K.-nr.: 41150068
RSIN: 002882243
BTW-nr.: NL002882243B01

Routebeschrijving
NWO Utrecht is uitstekend bereikbaar met de sneltram vanaf Centraal Station Utrecht*. Zowel de sneltram richting Nieuwegein als de richting IJsselstein stopt op halte 5 Mei Plein, recht tegenover het kantoor. Na uitstappen op deze halte steekt u linksaf de weg over en loopt u aan de rechterkant om het zilvergrijze gebouw heen naar de hoofdingang.
* De tramhalte van Utrecht Centraal bevindt zich aan de zijde van het Jaarbeursplein.

Indien u per openbaar vervoer reist, raden wij u aan om per tram naar het kantoor van NWO Utrecht te reizen.
Plan uw reis naar ons met het openbaar vervoer.
Plan uw reis naar ons per auto.

Download routebeschrijving
In de bijlage in de rechterbovenhoek van deze pagina kunt u een uitgebreide routebeschrijving met een routekaart downloaden.

Let op! Tot mei 2017 ernstige verkeersoverlast bij NWO Utrecht
De gemeente Utrecht legt een vrije busbaan Transwijk aan. In de laatste week van januari start de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden. Die zorgen tot 1 mei 2017 voor ernstige verkeerstoverlast tussen het 5 Meiplen en het Anne Frankplein. NWO Natuurkunde zal in deze periode minder goed bereikbaar zijn. De voorbereidende werkzaamheden duren naar verwachting tot eind september. Ook na 1 mei kun je dus nog te maken krijgen met afsluitingen of omleidingen. In oktober 2017 wordt gestart met de aanleg van de busbaan, wat eveneens overlast zal veroorzaken. In de bijlage vindt u het Wijkbericht van de gemeente Utrecht met uitgebreide informatie over de werkzaamheden en de afsluitingen en omleidingen. De meest actuele informatie is terug te vinden op de website van de gemeente Utrecht.

Let op! Toename auto-inbraken rondom het kantoor NWO Utrecht
NWO Utrecht is gevestigd in de wijk Transwijk-Noord in Utrecht. Van de gemeente Utrecht hebben wij vernomen dat er in Transwijk-Noord, sinds het najaar van 2015, weer een ernstige toename is van auto-inbraken. Dit gebeurt met name aan het eind van de middag (begin duisternis) tot de ochtend. De gepleegde autokraken vinden met name plaats in de omgeving van de Van Vollenhovenlaan, de straat van het kantoor. Het gaat bij de auto-inbraken met name om diefstal van onderdelen van populaire merken als Audi A3 en Volkswagen Golf. Maar vaak wordt er ook om niets ingebroken: een losse zonnebril, een pakje kauwgom of een sjaal die in de auto ligt. De auto-inbraken gebeuren razendsnel. En op volle parkeerplaatsen is het gemakkelijk voor daders om tussen de auto's weg te duiken.
De politie zal extra en gericht surveilleren en ook buurtbewoners is verzocht om alert te zijn. Graag maken wij u, als bezoeker van NWO, op deze situatie alert en verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden als u het bureau NWO Utrecht met de auto bezoekt. Laat dus werkelijk helemaal niets achter in uw auto!

Elektrische oplaadpaal vlakbij NWO Utrecht
Als u een elektrische auto rijdt, is een oplaadpunt van groot belang. Vlakbij het kantoor zijn twee openbare oplaadpalen beschikbaar aan de Van Vollenhovenlaan 641, vlak voor de ingang voor zorgcentrum ERC De Keizershof (het gebouw naast het NWO Natuurkunde). Kijk voor meer informatie op: http://beta.oplaadpalen.nl/laadpaal/59520

Wegwerkzaamheden regio Utrecht
Als u per auto reist kunt u hinder ondervinden van wegwerkzaamheden in de regio Utrecht (A2/A12/A27 en A28). Zie voor actuele informatie, reistips en alternatieve vervoersmogelijkheden:

Vragen en opmerkingen
Met vragen en opmerkingen van algemene aard kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie.
Met vragen en opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.
Voor het melden van kwetsbaarheden in onze systemen, zie ons Responsible Disclosure beleid.

U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand formulier. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw vraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 

Contact

Please leave this field empty.